KYOTO SUSHI AMSTERDAM CS

KYOTO SUSHI AMSTERDAM CS Great Japanese food at affordable prices

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 114 beoordelingen
22 nov 2019 om 0:01 Heerlijke sushi
15 nov 2019 om 14:54 Top! Keurig op tijd, en erg smakelijk
1 nov 2019 om 14:59 good food quantity and taste
24 okt 2019 om 0:25 Ben dankbaar dat de bezorger mij precies kwam brengen waar ik om had gevraagd en daarin supersnel bij mij was, echt top!
2 sep 2019 om 21:08 De sushi waren echt heel erg lekker. Rijk gevuld. En ook de kip yakitori was erg smakelijk. Helaas was de spies met gegrilde groenten niet lang genoeg gegrild en nog hard. Die heb ik laten staan.
6 aug 2019 om 20:01 Vorige keer (mei 2018) was het eten niet goed.. Nu was de sushi erg lekker. Bezorger was onbeschoft, vanwege irritatie over fouten in het systeem van Thuisbezorgd. Klacht ingediend, en kreeg kortingsvoucher. Opnieuw netjes oogelost door Thuisbezorgd.
23 jul 2019 om 0:02 Aardige bezorger! Eten was weer top alleen de gebakken rijst met kip was helaas te lang gebakken dit keer. Jammer maar kan gebeuren
18 jul 2019 om 23:57 Reliable delicious food. Ordered twice this week as prices are great and both quality and quantity exceed expectations. Bravo Kyoto!!
5 jul 2019 om 21:03 het valt me op dat het steeds minder word. zat ook bijna geen paling op. jammer, ze begonnen zo goed!
19 jun 2019 om 19:44 I ordered fried rice with fried chicken. The rice wasn't enough as I expected. Next time it be not be like that!! Do better Kyoto!!!
7 jun 2019 om 22:45 We hadden een zeer grote bestelling. Alles was geweldig! Er was wel fikse vertraging van de bezorging, kennelijk omdat het een grote bestelling was. Ik zou adviseren hier over te bellen naar de bestellende klant. Verder enkel lof!